Teambuildings-aktiviteter/ relasjonsbyggende aktiviteter

David og Goliat

David og Goliat handler om styrke, kløkt, hurtighet, villskap, glede, vennskap og ikke minst moro. Et blandet opplegg av konkurranser, utfordringer og leker for alle, som kan snu verden på hodet, få harde menn til å bli myke, gjøre følsomme kvinner til tøffe actionhelter og bringe smilet frem. Opplegget tar ca. 1,5 time og er utendørs, så det er viktig å være kledd for aktivitet på fjellet.

Pris per person: 200 kr. Minimum 10 stykker.

Dagstur til Lille Djupsånfjellet
kan også varmt anbefales som relasjonsbyggende aktivitet.

Turen starter ved Bjorvann hvor fra vi padler gjennom 3 vann før vi begynner oppstigningen til Lille Djupsånfjellet. Vi beveger oss langs elva opp gjennom et fantastisk vakkert juv til Djupsånvannet, hvor det er fine bademuligheter, før vi beveger oss til toppen av Fjellet. Fra toppen har vi en vakker utsikt over Bjorvann og Drangedalsheiene.

135464955150385500_resized

Flåtebygging

Flåtebygging er en morsom, utfordrende og sammensveisende aktivitet, som krever praktiske evner, kloke hoder og gode samarbeidsevner.
Når flåtene er ferdige, testes de før den store styrke prøve skal stå.Flåtebygging foregår i en stille del av Fjellgårdselva rett ved Fjelltun.

Hele opplegget tar ca. 2 timer.

Pris per person: 250 kr. Minimum 10 stykker.

1231504560_resized